مقدمه
به چه اندازه با ایزوگام خود چسب آشنایی دارید؟ موارد مصرفی آن کدام اند؟ چرا در پس این تنوع بیشمار ایزوگام ها، ایزوگام خودچسب امروزه طرفداران بسیاری دارد؟ صنعت همیشه به سمتی حرکت می کند که بهترین ها را در ازای کمترین زمان ممکن مصرف و تولید کند. در بحث ایزوگام ها امروز می خواهیم شما رو با ایزوگام خود چسب که این ایزوگام به راحتی قابل نصب و استفاده است صحبت کنیم. همچنین در این مطلب با موارد زیر آشنا می شویم
- ایزوگام خودچسب چیست
- ایزوگام خود چسب
- نحوه استفاده بهینه و ایزوگام های خودچسب
- ایزوگام خودچسب راهی مناسب
- برای پوشش دیوار
ایزوگام خود چسب چیست
ایزوگام خود چسب یک عایق رطوبتی از پیش ساخته است و مثل اکثر ایزوگام ها از قیر ساخته می شود. این نوع ایزوگام با داشتن قابلیت چسبناکی نیازی به شعله ندارد. با اینکه بسیار سبک است و قطر کمی دارد اما حالت کششی خوبی دارد که در دماهای زیر صفر و بالای صفر بسیار مثمر ثمر است. همچنین بسیار محکم و بادوام است.
ایزوگام خود چسب با نصب ساده و سریع، اثربخشی و ماندگاری بسیار خوبی داشته و در عایق کاری کلیه سطوح ساختمانی و… کاربرد دارد.
ایزوگام خود چسب
ایزوگام در نقش یک عایق رطوبتی می تواند از نفوذ حرارت و رطوبت، سرما ، آب و سایر مواد به داخل ساختمان جلوگیری کند از این رو امروزه جایگزین کردن ایزوگام به جای قیر و آسفالت از بهترین گزینه هایی است که بازدهی بیشتری دارند.
نسل جدید ایزوگام های تولید شده در کشور با نام ایزوگام های خود چسب شرایط استفاده و نصب ساده تری را نسبت به دیگر نمونه های ایزوگام خواهد داشت. از این رو از ایزوگام های سرد خود چسب دیگر به عنوان ایزوگام های با کیفیت و برتر در صنعت ایزوگام یاد می شود. همان گونه که از نام این ایزوگام مشخص است، نیازی به حرارت برای چسبندگی در مکان مورد نظر ندارد و به راحتی در مکان مورد نظر نصب می گردد. امروزه ایزوگام خود چسب نمونه ای پر طرفدار در صنعت ایزوگام به شمار می آید و طرفدار های بسیاری دارد.
نحوه استفاده بهینه از ایزوگام های خود چسب
برای نصب انواع ایزوگام نیاز به زیرسازی و مسطح کردن سطح زیرین آن است. اگر در زمان نصب ایزوگام سطح زیر آن با استفاده از یک لایه قیر پوشش داده شود، نتیجه کار بهتر خواهد بود، اما میتوان بدون قیر نیز آن را نصب کرد. البته باید این کار به طرز صحیح انجام شود تا نتیجه مطلوب به دست آید.
- برای نصب ایزوگام خود چسب باید سطح زیرین آن با استفاده از یک لایه از پلیمر ایزوگام پوشش داده شود. استفاده از این نوع از پلیمر به چسبندگی بیشتر ایزوگام کمک میکند و باعث میشود عایقکاری بهتری انجام شود.
- این لایه پلیمر باید تمامی سطح زیرین ایزوگام را پوشش دهد و هر قدر این کار بهتر انجام شود، ایزوگام خود چسب قابلیتهای عایق کاری بهتری خواهد داشت.
ایزوگام خودچسب راهی مناسب
همیشه موانع یا مانع هایی در کارهای ایزوگام مخصوصا در فضایی داخلی ساختمان بوجود می آید که عایق کاری را به شدت دشوار می سازد. زیرا ابزار لازم از جمله استفاده از مشعل در بعضی از فضاها اصلا ممکن نیست. ایزوگام خودچسب از همین رو راهی مناسب برای خروج از این بحران است. چون نیازی به حرارت ندارد و وزن سبک آنهم در جابه جایی و نصب با دقت آن سهولت کار را فراهم کرده است.
و تنها کافی است یک سشوار صنعتی داشته باشید. این سشوارها ابعاد کمی را اشغال می کنند و به راحتی می توان با آنها قدرت مانور داشت و کار را انجام داد. مخصوصا در کنج های اتاقها و جاهای باریک و ضعیفی مثل سرویس های بهداشتی و حمام این موضوع بیشتر خود را نشان می دهد
برای پوشش دیوار
برای پوشش دیوار، سطح رویی دیوار را میتوان با استفاده از لایه پلیمر ایزوگام پوشش داد و بر روی آن از ایزوگام خودچسب استفاده کرد. این ایزوگام به خاطر قابلیت بالای چسبندگی، به راحتی بر روی سطح دیوار میچسبد و مانع نفوذ رطوبت به سطح زیرین آن میشود. برای عایق کاری دیوارها باید نکاتی را در نظر داشت که یکی از آنها، ادامه دادن پوشش ایزوگام تا سطح افقی دیوار است.
مزایای ایزوگام خود چسب
مزایای ایزوگام خود چسب:
9 مزیت ایزوگام خودچسب را در اینجا برای شما آورده ایم که آگاهی از آنها خالی از لطف نیست.
- نصب آسان و سریع
- عدم نیاز به گاز و مشعل که باعث حذف خطر انفجار و آتشسوزی
- وزن سبک و آسانی حمل و جابجایی که باعث کاهش هزینه های حمل میگردد
- انعطافپذیری در سرمای شدید تا 25- درجه سانتیگراد
- امکان ترمیم آسان و سریع
- مقرون به صرفه بودن نسبت به سایر عایقهای سرد
- استحکام و مقاومت کششی و تنشی زیاد
- ماندگاری و طول عمر بیش از 25 سال
- عدم آلودگی محیط زیست
کاربردهای ایزوگام خود چسب:
عایق رطوبتی خود چسب در موارد زیر قابل استفاده است :
- عایق کاری کلیه سطوح ساختمانی نظیر سقف های مسطح و شیبدار، دیوارها، پی ساختمان، پارکینگ، سرویسهای بهداشتی و آشپزخانه و…
- شیروانی، ایرانیت و سایر سطوح موجدار
- مکانهای دارای خطر آتشسوزی مثل انبارهای مواد آتشزا و منفجره
- کلیه ی سطوح شیب دار
- بدنه قایق، کشتی و سایر شناورها
- مخازن آب و لوله ها و اتصالات
- عایق صوتی و لرزش گیر در سازه های فلزی
- مکان هایی که در آن جا احتمال فرو ریزی و آتش سوزی بسیار زیاد است عقلانی است که از ایزوگام های خودچسب استفاده شود
- انواع خودرو ها همچنین دیگر شناور ها از جمله دستگاهای صنعتی هستند که نیاز به ایزوگام خود چسب در هنگام تولید آنها مشاهده می شود. حتی به منظور عایق بندی و به عنوان عایق های ضد صدا و لرزش هم می توان از ایزوگام خودچسب استفاده نمود.
- برای اماکنی مانند استادیوم های ورزشی نیز نمونه هایی از موارد استفاده از ایزوگام های خود چسب است.
ایزوگام خود چسب
مقاله فوق حاوی مطالبی بسیار مفید در حوزه ایزوگام های خود چسب، و انواع کاربرد و چگونگی استفاده از آن بود. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و بروز و ظهور دانش های نوین صنعت ساختمان سازی و مشاغل مربوط به آن نیز دستخوش ارتقاع های بسیاری شده است. یکی از کوچکترین نمونه ایزوگام خودچسب بود که در اینجا به تفسیر آن پرداختیم. امید است این آگاهی در راستای انتخاب مناسب شما مفید واقع شود. همچنین با درج نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود می توانید ما را در راستای بهتر شدن فضای ارائه خدمات یاری بفرمائید.